La sisena edició de la Marató Universitària de Donació de Sang recull 145 donacions, 62 de nous donants

Les instal·lacions d’UManresa van acollir aquest dilluns, 19 d’octubre, la sisena edició de la Marató Universitària de Donació de Sang. Una marató que s’ha tancat amb un total de 145 donacions, de les quals 62 corresponen a persones que donaven sang per primera vegada. A més de les donacions que s’han fet a les instal·lacions de l’edifici principal d’UManresa, una unitat mòbil s’ha instal·lat davant de l’edifici de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria per facilitar les donacions dels estudiants d’aquesta universitat.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.