La FUB i el Montepio concreten en un conveni la seva col·laboració

26 d’octubre de 2015  El Montepio de Conductors renova el seu compromís amb l’excel·lència acadèmica, dotant el premi anual al millor expedient de cada promoció de la Fundació Universitària del Bages amb 600 euros. Aquest és un dels acords que inclou el conveni de col·laboració que han signat les dues institucions aquest dilluns, 26 d’octubre, i que concreta i amplia els acords fins ara existents entre les dues institucions. Aquest marc de col·laboració renovat estableix també que el Montepio participarà amb la institució universitària en l’organització de simulacres i activitats de formació contínua que tinguin alguna relació amb qüestions de seguretat viària. El conveni l’han signat el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, i el president del Montepio de Conductors, Llorenç Juanola.

A més d’aquestes dues qüestions, l’acord contempla que tant la institució universitària com el Montepio es puguin prestar espais dels seus respectius edificis per dur-hi a terme activitats; que s’apliquin descomptes a la comunitat universitària en els serveis del Montepio i descomptes per als associats de la mutualitat en els serveis de la Clínica Universitària de Manresa; i que la institució universitària posi a disposició del Montepio les seves instal·lacions per a campanyes i activitats de divulgació sobre seguretat viària i normativa jurídica relacionades amb el dret de la circulació.

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.