La FUB i Mútua Intercomarcal renoven i amplien els àmbits del seu conveni de col·laboració

29 d’octubre de 2015  La Fundació Universitària del Bages (FUB) i la Mútua Intercomarcal han signat un nou conveni que amplia els àmbits de col·laboració establerts en anteriors acords. El nou conveni ratifica el compromís de la Mútua Intercomarcal de facilitar la realització de pràctiques dels alumnes dels estudis de Ciències de la Salut i al mateix temps inclou la possibilitat d’ampliar la formació als estudiants d’ADE en matèria legal sobre temes relacionats amb la seguretat social i el sector de les Mútues i, en el cas dels estudiants de la Facultat de Ciències de la Salut, en matèries relacionades amb el sistema sanitari públic i la seguretat social. El conveni l’han signat el director general de la FUB, Valentí Martínez, i el director general de la Mútua, Enric González.

A través de l’acord, Mútua Intercomarcal també assumeix el compromís de col·laborar amb la FUB en la difusió de bones pràctiques en matèria preventiva, especialment en temes relacionats amb l’ergonomia, la vigilància de la salut, l’epidemiologia laboral, els riscos psicosocials i la seguretat industrial. Alhora, la Mútua col·laborarà en activitats de formació continuada i farà promoció i difusió dels valors d’excel·lència acadèmica, recerca i investigació de la institució universitària.

De la seva banda, la Fundació Universitària del Bages cedirà aules i instal·lacions a la Mútua Intercomarcal, li farà arribar estudis de professors i alumnes que puguin ser d’interès per a la mútua i la convidarà a participar en estudis, projectes, seminaris, ponències i altres activitats acadèmiques. Finalment, professionals de la Mútua podran accedir en condicions avantatjoses a les activitats de formació continuada de la FUB o als serveis assistencials de la Clínica Universitària.

L’acord posa de relleu i estableix la continuïtat d’una de les col·laboracions iniciada fa tres anys entre ambdues institucions en matèria de prevenció de riscos laborals: la Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques, que en aquesta darrera edició s’ha dedicat monogràficament a la veu, coincidint amb la posada en marxa de la unitat de la veu parlada i cantada de la Clínica Universitària.

La Fundació Universitària del Bages (FUB) i la Mútua Intercomarcal han signat un nou conveni que amplia els àmbits de col·laboració establerts en anteriors acords. El nou conveni ratifica el compromís de la Mútua Intercomarcal de facilitar la realització de pràctiques dels alumnes dels estudis de Ciències de la Salut i al mateix temps inclou la possibilitat d’ampliar la formació als estudiants d’ADE en matèria legal sobre temes relacionats amb la seguretat social i el sector de les Mútues i, en el cas dels estudiants de la Facultat de Ciències de la Salut, en matèries relacionades amb el sistema sanitari públic i la seguretat social. El conveni l’han signat el director general de la FUB, Valentí Martínez, i el director general de la Mútua, Enric González.

A través de l’acord, Mútua Intercomarcal també assumeix el compromís de col·laborar amb la FUB en la difusió de bones pràctiques en matèria preventiva, especialment en temes relacionats amb l’ergonomia, la vigilància de la salut, l’epidemiologia laboral, els riscos psicosocials i la seguretat industrial. Alhora, la Mútua col·laborarà en activitats de formació continuada i farà promoció i difusió dels valors d’excel·lència acadèmica, recerca i investigació de la institució universitària.

De la seva banda, la Fundació Universitària del Bages cedirà aules i instal·lacions a la Mútua Intercomarcal, li farà arribar estudis de professors i alumnes que puguin ser d’interès per a la mútua i la convidarà a participar en estudis, projectes, seminaris, ponències i altres activitats acadèmiques. Finalment, professionals de la Mútua podran accedir en condicions avantatjoses a les activitats de formació continuada de la FUB o als serveis assistencials de la Clínica Universitària.

L’acord posa de relleu i estableix la continuïtat d’una de les col·laboracions iniciada fa tres anys entre ambdues institucions en matèria de prevenció de riscos laborals: la Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques, que en aquesta darrera edició s’ha dedicat monogràficament a la veu, coincidint amb la posada en marxa de la unitat de la veu parlada i cantada de la Clínica Universitària.

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.