La FUB edita un manual d’introducció a la macroeconomia del professor Jordi Franch

30 d’octubre de 2015   La Fundació Universitària del Bages presenta, el proper dia 3 de novembre, a les sis de la tarda, el llibre ‘Introducció a la macroeconomia’, de Jordi Franch, doctor en Economia i professor dels estudis d’ADE de la Facultat de Ciències Socials del Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). La presentació d’aquesta obra, la tercera d’Edicions FUB, comptarà amb la presència de l’economista José Maria Gay de Liébana, que pronunciarà la conferència titulada ‘On estem? Analitzant la situació econòmica actual’.

‘Introducció a la macroeconomia’ ofereix una visió sistèmica de la macroeconomia, acosta a les diverses teories que conformen aquesta disciplina, explica els errors comesos per la macroeconomia dominant a partir d’exemples de la realitat econòmica del moment i proposa alternatives de millora en aquest àmbit. La publicació parteix del convenciment que la macroeconomia i el keynesianisme han esdevingut els principals justificants de les polítiques econòmiques dels governs i que han motivat canvis tant en el contingut com en el mètode de l’economia.

Aquest és el segon llibre de Jordi Franch Parella (Manresa, 1968) després de publicar ‘Economia’ (Unión Editorial, 2013), un manual d’introducció a la teoria econòmica adreçat a estudiants que s’inicien en el món de l’economia. El doctor Franch és llicenciat en Economia de l’Empresa.

Nou volum de la col·lecció Expertia

Amb ‘Introducció a la macroeconomia’, Edicions FUB afegeix un segon volum a la col·lecció Expertia, iniciada amb la publicació ‘Manual de accidentes de múltiples víctimas y catástrofes’, coordinat per Susana Simó, professora del Màster d’Emergències Extrahospitalàries del Campus Manresa del Centre Internacional de Formació Contínua de la UVic-UCC. Expertia és una col·lecció dedicada a obres escrites per experts en diferents matèries amb l’objectiu de compartir coneixement i formar noves veus. La col·lecció vol esdevenir un referent en la formació tant de professionals com de futurs professionals i fer-ho fomentant l’esperit crític i el rigor.

A més d’aquests dos llibres, Edicions FUB també ha publicat el llibre ‘Experimentar, quin repte!’, un recull de propostes presentades en diferents edicions de la Fira d’Experimentació per a infants de 0 a 6 anys organitzada pels estudis d’Educació Infantil.

Portada_1 CM ITOK.indd UMANRESA_ADE_10

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, General i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.