516 creacions opten a la II edició dels premis Posa-hi cor que es lliuraran en una festa a la sala Stroika

6 de novembre de 2015   Més de mig miler de creacions en forma de relat, vídeo, arts plàstiques i disseny de logotip participen en la segona edició del concurs Posa-hi Cor, que organitzen la Fundació Universitària del Bages i Mútuacat. El concurs dóna suport a La Marató de TV3 que aquest any se celebrarà el dia 20 de desembre i que es dedicarà a les malalties metabòliques. Els treballs guanyadors es coneixeran el dia 11 de novembre, en el decurs de la festa que es durà a terme a la Sala Stroika a partir de les sis de la tarda. L’acte comptarà amb la col·laboració de l’escola d’arts escèniques Manresa Teatre Musical i l’Orquestra de l’Institut Guillem Catà, que actuaran durant la festa.

El vídeo guanyador s’utilitzarà com a anunci de la plataforma Manresa Mobilitza’t amb La Marató, el disseny servirà per estampar la samarreta de la cursa ‘5km per la vida’ i l’escrit serà la presentació de Manresa Mobilitza’t amb la Marató. El concurs de dibuix, adreçat a infants entre els 3 i els 12 anys, pretenia que nens i nenes plasmin com veuen i com són les malalties metabòliques a les quals es dedica enguany La Marató.

Els treballs seran avaluats per un jurat d’experts que compta amb la col·laboració de la professora de l’Escola d’Art de Manresa, Anna Martí; l’artista i professor dels estudis d’Educació Infantil a UManresa, Gabriel Lemkow; l’escultora i artista multidisciplinària Àngels Freixenet; el dramaturg Esteve Soler; la fotògrafa Isabel Casanova; el director de cinema Gerard Quinto; el periodista, guionista i autor teatral Joan Barbé; el periodista i escriptor, Genís Sinca; i l’escriptora i responsable de documentació de l’Escola Joviat, Núria Farizo. Pel que fa a la categoria de disseny, el treball guanyador serà seleccionat per experts en les àrees de disseny de Mútuacat i la Fundació Universitària del Bages.

Tots els premis estan relacionats amb activitats saludables i de proximitat, com sortides guiades en bicicleta, visites guiades a finques de conreu ecològic, una guia verda d’experiències, activitats esportives, abonaments a clubs esportius, àpats saludables i material esportiu per a les escoles. Aquests premis són l’aportació d’entitats col·laboradores al concurs com Can Masses, MBici, Fent País, Centre Excursionista de la Comarca de Bages, Cube-Duo, Club Fitness Vela, Món Sant Benet, Aerobic&Fitness i O’Live.

Més treballs que en la primera edició

La xifra de treballs presentats a aquesta edició gairebé duplica la de la primera, a la qual s’hi van presentar 250 dibuixos, 31 relats i 4 vídeos. En aquesta segona edició competeixen pels diferents premis 47 relats, 3 vídeos, 369 dibuixos i 97 propostes de logotip.

SONY DSC

Festa de la primera edició del concurs Posa-hi Cor

SONY DSC

Festa de la primera edició del concurs Posa-hi Cor

SONY DSC

Festa de la primera edició del concurs Posa-hi Cor

SONY DSC

Festa de la primera edició del concurs Posa-hi Cor

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.