El disseny de Montserrat Calderon, una nena de 4 anys de l’escola El Pilar, guanya el concurs de logotips del Posa-hi cor

11 de novembre de 2015   Montserrat Calderon, de 4 anys i alumna del Col·legi Mare de Déu del Pilar, ha guanyat el premi de la modalitat de disseny de logotip del concurs Posa-hi Cor, una iniciativa conjunta de la Fundació Universitària del Bages i Mútuacat de suport a La Marató de TV3, que aquest any se celebrarà el dia 13 de desembre i que es dedicarà a les malalties metabòliques. El logotip dissenyat per Calderon servirà per estampar la samarreta de la cursa ‘5km per la vida’. El lliurament de premis d’aquesta segona edició del concurs ha tingut lloc aquest dimecres, 11 de novembre, a la Sala Stroika de Manresa. 516 creacions han optat als premis en les modalitats de disseny, dibuix, relat i vídeo.

En la modalitat d’arts plàstiques s’han concedit tres premis a Yasmin Bakali, de l’Escola Renaixença, Joel Harillo del Col·legi Oms i de Prat i Andrea Rodríguez, del Col·legi Mare de Déu del Pilar. Aquesta modalitat de concurs va rebre un total de 369 treballs.

Pel que fa als relats, als quals s’hi van presentar 49 treballs, el jurat ha decidit concedir el premi de la modalitat juvenil ex aequo a ‘He aprofitat del tot la meva vida?’ de Laia Costa de l’Escola Joviat, i a ‘No hi ha motxilla prou feixuga’ de Mar Junyent, del mateix centre. La modalitat d’adults l’ha guanyat Xavier Isant, pel relat titulat ‘El farmacèutic d’Hamelin’.

Finalment, pel que fa a la modalitat de vídeo digital, el premi ha estat per Èric Ocaña, de l’Escola Joviat, pel treball titulat ‘Una recepta diferent’. Aquest vídeo s’utilitzarà com a anunci de la plataforma Manresa Mobilitza’t amb La Marató.

El jurat que ha determinat els treballs guanyadors ha estat format per la professora de l’Escola d’Art de Manresa, Anna Martí; l’artista i professor dels estudis d’Educació Infantil a UManresa, Gabriel Lemkow; l’escultora i artista multidisciplinària Àngels Freixenet; el dramaturg Esteve Soler; la fotògrafa Isabel Casanova; el director de cinema Gerard Quinto; el periodista, guionista i autor teatral Joan Barbé; el periodista i escriptor, Genís Sinca; i l’escriptora i responsable de documentació de l’Escola Joviat, Núria Farizo. En la categoria de disseny, el treball guanyador ha estat seleccionat per experts en les àrees de disseny de Mútuacat i la Fundació Universitària del Bages.

Tots els premis estan relacionats amb activitats saludables i de proximitat, com sortides guiades en bicicleta, visites guiades a finques de conreu ecològic, una guia verda d’experiències, activitats esportives, abonaments a clubs esportius, àpats saludables, material de dibuix i pintura i material esportiu per a les escoles. Aquests premis són l’aportació d’entitats col·laboradores al concurs com Can Masses, MBici, Fent País, Centre Excursionista de la Comarca de Bages, Cube-Duo, Club Fitness Vela, Ofigreen, Món Sant Benet, Aerobic&Fitness i O’Live.

La festa de lliurament dels premis ha tingut lloc a la Sala Stroika de Manresa i ha comptat amb les actuacions de Manresa Teatre Musical i de la Big Band de l’Institut Guillem Catà. Els organitzadors els han agraït, així com a les empreses Forn de Pa Jorba i Supermercats Llobet, la seva col·laboració en l’acte.

Logo Plàstica - Infantil - 1 Plàstica - Infantil - 2 Plàstica - Infantil - 3

SONY DSC

Actuació de MTM

SONY DSC

Guanyadores ex aequo de la modalitat de relat breu, Mar Junyent i Laia Costa

SONY DSC

La professora de Yasmin Bakali, guanyadora de la modalitat d’arts plàstiques infantil 1, ha recollit el premi

SONY DSC

El professor de Joel Harillo, guanyador de la modalitat d’arts plàstiques infantil 2, ha recollit el premi

SONY DSC

Andrea Rodríguez ha guanyat la modalitat d’arts plàstiques infantil 3

SONY DSC

Actuació de la Big Band de l’Institut Guillem Catà

SONY DSC

La guanyadora del disseny del logotip ha estat Montserrat Calderon

SONY DSC

Èric Ocaña ha guanyat la modalitat de vídeo ditgital

SONY DSC

Xavier Isant ha guanyat el premi de relat breu de la modalitat d’adults

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.