FUB i Gest faran accions conjuntes de suport al teixit empresarial

31 de gener de 2014 La Fundació Universitària del Bages (FUB) i l’Associació de Professionals i Sèniors al Servei de Territori, Gest!, han decidit treballar de forma conjunta per donar suport al teixit empresarial. Aquesta decisió s’ha concretat en la signatura d’un conveni de col·laboració que té com a finalitat treballar de forma conjunta per donar suport al teixit empresarial, especialment en l’àmbit de la formació.

L’acord estableix que els membres de Gest! revisaran projectes d’empresa que realitzin alumnes de la FUB per estudiar la possibilitat que es converteixin en iniciatives empresarials. També preveu que els integrants de l’entitat participin en seminaris i cursos i que col·laborin amb el professorat d’aquests perquè els programes tinguin en compte les necessitats de les empreses. Així mateix, s’encarregaran de tutoritzar i assessorar projectes empresarials que sorgeixin de la FUB i participaran en el consell assessor del programa FUB+GRAN amb un representant.

SONY DSC

De la seva banda, el conveni compromet la FUB a fomentar la presència de Gest! en jornades, tallers, cursos i altres actes organitzats per la universitat; a impartir formació periòdica i específica als membres de Gest!; i a oferir-los ajuda puntual en temes d’assessorament en àmbits d’especialització de la FUB. A més, en el cas que sigui necessari, la FUB facilitarà a l’associació un espai dins el Campus universitari per poder desenvolupar les accions de suport a la universitat i al territori comarcal.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.