Unes dues-centes persones fan un minut de silenci davant la FUB com a mostra de suport a les víctimes de l’atemptat de París i a la comunitat universitària francesa

16 de novembre de 2015  Entre 200 i 250 persones s’han concentrat aquest migdia davant les instal·lacions de l’edifici principal de la Fundació Universitària del Bages com a mostra de respecte i suport a les víctimes dels atemptats de divendres passat a París. La concentració silenciosa s’ha organitzat també amb la voluntat d’expressar solidaritat amb la nombrosa comunitat universitària francesa, que està integrada per 197 estudiants, principalment dels estudis de Fisioteràpia. La concentració ha aplegat alumnes, professorat, directius i treballadors de la institució universitària.

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.