La FUB lliura 38 beques de col·laboració a alumnes de Grau i de CFGS

23 de novembre de 2015  La Fundació Universitària del Bages ha lliurat aquest dilluns, 23 de novembre, les 38 beques de col·laboració que s’han concedit aquest curs 2015-2016 a alumnes de grau i del nou cicle formatiu de Grau Superior de Tècnic de Pròtesis Dentals. L’acte ha comptat amb la presència del director general de la institució universitària, Valentí Martínez, del director territorial de Caixabank a Catalunya, Jaume Masana, de la degana de la Facultat de Ciències Socials del Campus Manresa de la UVic-UCC, Sílvia Mas, del gerent de la FUBages, Miquel Rodríguez, i del director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Manresa, Antoni Noguera. L’import destinat a les beques de col·laboració per a aquest curs suma 69.000 euros, dels quals 30.000 són l’aportació de l’Obra Social “la Caixa” als ajuts FUB-la Caixa.

Els ajuts directes que concedeix la Fundació Universitària del Bages a través de les beques de col·laboració beneficiaran 21 alumnes de grau. D’aquests, 18 rebran mitja beca (1.500 euros) i la resta, una beca sencera de 3.000 euros. A canvi del suport econòmic, els alumnes becats han de realitzar unes hores de tasques de suport en departaments o institucions vinculades a la universitat. Aquestes beques es concedeixen tenint en compte criteris econòmics i acadèmics. A més dels ajuts als alumnes de grau, aquest curs s’han concedit també dues beques de 1.500 euros a estudiants del nou cicle formatiu de grau superior de Tècnic de pròtesis dentals.

Des del curs passat, l’Obra Social “la Caixa” complementa l’esforç econòmic de la institució universitària amb una línia d’ajuts dotada amb 30.000 euros. En aquest cas, beneficien 15 alumnes, que reben una beca de 2.000 euros cadascun. Les beques FUB-La Caixa s’atorguen tenint en compte criteris acadèmics i econòmics, principalment. A canvi dels ajuts, l’alumnat ha de realitzar serveis de suport a activitats i/o projectes socials.

Altres fórmules de suport econòmic a l’alumnat

A més d’aquestes beques de col·laboració, la Fundació Universitària del Bages té altres fórmules per ajudar econòmicament l’alumnat a través del programa Prèmium que beneficia alumnes dels estudis de grau en Gestió d’Empreses i d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE). 19 dels alumnes dels dos darrers cursos de Gestió d’Empreses faran estades de pràctiques remunerades en empreses col·laboradores del programa. L’import destinat a aquestes pràctiques becades suposa un total de 36.000 euros. A més, 49 alumnes dels estudis d’Empresa tenen accés gratuït als cursos d’anglès que ofereix el Servei d’Idiomes de la institució universitària.

Tots aquestes fórmules de beques són complementàries i compatibles amb altres ajuts a l’estudi que concedeixen tant la Generalitat, el Ministeri d’Educació i Ciència i d’altres administracions públiques vinculades a la procedència de l’alumnat d’UManresa-FUB.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Campus professional, General i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.