La FUB se suma al ‘Giving Tuesday’ donant suport a una campanya del Banc de Sang

27 de novembre de 2015  La Fundació Universitària del Bages (FUB) dóna suport al ‘Giving Tuesday’ o dia mundial de la donació, una iniciativa global que vol celebrar l’acció solidària de donar, mobilitzant el màxim de persones, famílies, organitzacions i empreses. El Giving Tuesday, que enguany se celebrarà el dia 1 de desembre, va néixer l’any 2012 en contraposició als valors que promouen jornades com el Black Friday o el Cyber Monday, pensades per fomentar les compres abans del Nadal. L’adhesió de la FUB a aquesta iniciativa es concreta en el suport a una de les campanyes impulsades en el marc d’aquest dia, concretament la del Banc de Sang i Teixits, que vol aconseguir 1.000 nous donants a Catalunya.

Va ser l’any 2013 que aquesta iniciativa va arribar a l’estat espanyol, després d’aconseguir una gran difusió a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #GivingTuesday, #UnDíaParaDar en la versió espanyola i #UnDiaPerDonar en la catalana. Actualment, milers d’entitats aprofiten aquest dia per donar un impuls als seus projectes de diferents àmbits (social, cooperació, medi ambient, recerca, salut, educació, cultura i esports). Un impuls que tant pot venir per la captació de fons econòmics o de voluntariat.

La Fundació Universitària del Bages ha decidit sumar-se a aquesta iniciativa per la coincidència amb els valors que promou. La tria del projecte al qual donarà suport s’ha fet tenint en compte la vinculació de la institució amb el món de la salut i la implicació que hi ha hagut històricament entre la institució universitària i el Banc de Sang i Teixits, que cada any realitza dues campanyes de donació a les instal·lacions de la FUB.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.