Una cinquantena d’assistents a la celebració del Dia Europeu de la Logopèdia a la FUB

8 de març de 2014 Uns 50 professionals de la logopèdia assisteixen aquest dissabte a la celebració del Dia Europeu de la Logopèdia a la Fundació Universitària del Bages (FUB). La commemoració s’ha fet celebrant la jornada ‘La intervenció en el llenguatge’, durant la qual quatre logopedes de diferents àmbits (sanitari, suport en centres educatius a alumnat amb deficiències auditives, centres d’educació especial i consulta privada) han exposat diferents experiències d’intervenció.

La logopèdia és una professió amb una presència creixent en els àmbits sanitaris i docents i amb una elevada inserció laboral. La Fundació Universitària del Bages està formant actualment  93 futurs logopedes i des de l’any 2001 n’ha titulat 196.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, Logopèdia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.